Events…..

Helt fra starten i september 2019 var cafe VAERDs fokus at tilbyde en hyggelig caféstemning og danne rammerne for forskellige arrangementer med henblik på at bidrage til det at opgradere det kulturelle og sociale liv i Bagsværd.

I eventafdelingen arbejdes der løbende med at etablere musikarrangementer, vinsmagning, banko, modeshow, foredrag mm. Tag gerne kontakt til Gitte på mobil 41406048, hvis du har en god idé.

Vi arbejder på forårsarrangementerne og opdaterer hurtigst muligt ……

Kommende events:

Torsdag 25.08.22: Echo Me – Intimkoncert på Café VAERD

Billetkøb: https://cafevaerd-2.ticketbutler.io/da/e/echo-me-intimkoncert-pa-cafe-vaerd

Café VAERD åbner dørene for endnu en nærværende og hyggelig intimkoncert med den garvede sangskriver Echo Me. Billetpris: kr. 185
Til koncerten kan man tilkøbe en lækker nordisk og økologisk tapastallerken for kr. 175 inkl. hjemmebagt øko brød. 😋
Maden bestilles senest 24.08.22 via mobil 41406048. (Gitte).
Den danske singer/songwriter Echo Me har spillet over 500 koncerter i Europa og USA udgivet 3 fuldlængde albums. De mange koncerter har gjort Echo Me til en erfaren entertainer, som kan interagere med et hvilket som helst publikum. Han har en stemme som på samme tid er stærk og skrøbelig, og sangskrivningen er catchy, melankolsk, personlig og umiddelbar. Historierne er nemme at relatere til, og er fortalt på en humoristisk men også hjerteskærende måde. De springer ud af en traditionel songwriter kultur, og er blevet iklædt en moderne lyd hvor pop, indie og folk sætter scenen for en stærk historiefortæller.
Se og hør en smagsprøve her 🔊
Do you feel so too?
https://youtu.be/gUHkAX4wrYI
Are you there yet
https://youtu.be/DmTKossRznA

Afholdte events:

Lørdag 06.11.21: https://lowficoncerts.com/da/concert/big-creek-slim-1204